Wij bestaan al meer dan 60 jaar!

Wij bestaan al meer dan 60 jaar!

Technisch Buro Van De Beucken B.V. is een installateur, welke reeds meer dan 60 jaar in Urmond is gevestigd.

Het bedrijf startte als een elektra zaak, welke ook woningbouw deed. Binnen afzienbare tijd werd al snel personeel geworven om de vele aanvragen op tijd te kunnen bedienen. In 1954 werd van een “eenmanszaak” een “bv” opgericht en wel: “P.J.J. Van Den Beucken B.V.”

Het bedrijf hield zich voornamelijk bezig met de verkoop van huishoudelijke artikelen en elektra werkzaamheden.

In de jaren ’60 werd de heer Van Den Beucken een all-round installateur, die de activiteiten voor Elektra / Gas / Sanitaire / Cv installaties uitvoerde. In deze jaren groeide het bedrijf echt uit zijn voegen en verhuisde dhr. P.J.J Van Den Beucken met zijn vrouw en twee dochters naar een grotere locatie in Urmond. Hier werd de winkel nog groter uitgepakt en tentoongesteld. De winkel was een echte dorpswinkel waar men voor alles terecht kon.

Eind jaren ’60 werd de geboorte aangekondigd van de huidige eigenaar van het bedrijf: A.H. (Frenk) Van Den Beucken.

De jaren ’70 waren heel bewogen jaren en er werden door heel Limburg woningen gemaakt, nieuwbouw, renovatie en inmiddels ook het plaatsen van televisie-antennes. Ook kwam eind jaren ’70 service en onderhoud bij de activiteiten van het bedrijf. Dit wordt tot heden ten dagen tot veel tevredenheid van klanten en opdrachtgevers uitgevoerd.

In de jaren ’80 was het bedrijf uitgegroeid tot een personeelsbestand van ca. 80 werknemers en er werden tot ca. 700 nieuwbouw woningen per jaar opgeleverd aan tevreden nieuwe bewoners.

In de jaren ’90 werd het bedrijf kleiner, omdat ook de nieuwbouw minder werd. In 1998 ging het bedrijf over naar de huidige eigenaar, nl. de zoon van de oprichter, Frenk van den Beucken, waarna P.J.J. van de Beucken van zijn wel verdiende rust kon gaan genieten Helaas zijn de heer en mevr. Van Den Beucken binnen 3 weken na elkaar in december 2007 overleden. Wij herinneren hun met veel respect.

In de huidige tijd worden er bijna geen nieuwbouw projecten door ons gerealiseerd, zoals wij die van vroeger kennen. Tegenwoordig is het bedrijf voornamelijk gespecialiseerd en ingericht op renovatie en service & onderhoud van alle technische installaties. Als specialiteit ontwerpen en realiseren wij door heel Limburg nieuwe rookgas en mechanische ventilatie kanalen in flatgebouwen voornamelijk uit de jaren ’80 waarmee wij nog steeds een te naam staan voor kwaliteit en vakmanschap, en voor de service aan al uw technische installaties. Zoals dit al meer dan 60 jaar wordt gedaan.